GOURMET CONCEPT COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ KRS
0001091241
NIP
5214059588
REGON
527934810

Brak dostępnych raportów KRS

Podsumowanie

icon cil:factory_____a05df5
aktywa
b.d.
icon uil:money-withdrawal_____a05df5
przychód
b.d.
icon fluent:money-hand-24-regular_____a05df5
zysk
b.d.
icon healthicons:money-bag-outline_____a05df5
wartość firmy
b.d.
Info
Województwo
MAZOWIECKIE
Miejscowość
WARSZAWA
Adres
UL. PORY, 61
Kod pocztowy
02-757
Rejestracja
2024-02-29
Rozpoczęcie działalności
2024-02-29
Kapitał zakładowy
5000,00 PLN
Organ reprezentujący
ZARZĄD
Email
bistro@yesbutcher.pl
Forma prawna
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Forma własności
WŁASNOŚĆ KRAJOWYCH OSÓB FIZYCZNYCH
Organ rejestrowy
SĄD REJONOWY DLA M.ST.WARSZAWY W WARSZAWIE,XIII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Sposób reprezentacji
DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ I PODPISYWANA W IMIENIU SPÓŁKI UPOWAŻNIENI SĄ: W PRZYPADKU ZARZĄDU JEDNOOSOBOWEGO - CZŁONEK ZARZĄDU SAMODZIELNIE. W PRZYPADKU ZARZĄDU WIELOOSOBOWEGO - DWAJ CZŁONKOWIE ZARZĄDU DZIAŁAJĄCY ŁĄCZNIE LUB CZŁONEK ZARZĄDU DZIAŁAJĄCY ŁĄCZNIE Z PROKURENTEM.
Opis
Yes Butcher! to wyjątkowe miejsce łączące sklep mięsny i bistro, które zadowolinawet najbardziej wymagających miłośników mięsa. W ofercie znajdują się sezonowane steki wołowe w różnych cięciach, świeża jagnięcina, kurczak zagrodowy oraz bogaty wybór specjałów mięsnych, takich jak pâté, boudin noir, auszpiki i wolnogotowane mięsa. Oprócz doskonałych produktów mięsnych, Yes Butcher! oferuje również dania gotowe do podgrzania, stworzone przez szefa kuchni Michała Gniadka. Bistro serwuje steki oraz sezonowe dania na bazie mięsa, które przygotowywane są na miejscu i podawane przez kucharzy. Wysoka jakość posiłków oraz unikalny proces hodowli bydła, które odbywa się na farmie w Seroczynie, zapewnia, że wszystkie oferowane produkty są świeże i pochodzą od dobrze zadbanych zwierząt. Misją Yes Butcher! jest dostarczenie klientom doskonałych mięsnych doświadczeń oraz stworzenie miejsca do spotkań w przyjemnej atmosferze.
W skrócie
  • Sklep mięsny oferujący mięso premium i specjały charcuterie
  • Bistro serwujące steki i sezonowe dania mięsne
  • Hodowla bydła mięsnego na własnej farmie
  • Dostępność dań gotowych i cateringu na przyjęcia
  • Zarządzane przez szefa kuchni Michała Gniadka

Powiązania


Historia powiązań


Udziałowcy

icon akar-icons:arrow-forward-thick-fill
Janiszewski Krzysztof posiada 34 udziałów, które stanowią 34% firmy.
icon akar-icons:arrow-forward-thick-fill
Witkowski Grzegorz posiada 33 udziałów, które stanowią 33% firmy.
icon akar-icons:arrow-forward-thick-fill
Gniadek Michał posiada 33 udziałów, które stanowią 33% firmy.