Organizacja Centrum zaopatrzenia gastronomii osiągnęła 12 676 zł przychodów.
Przychody operacyjne wyniosły 12 676 zł. Pozostałe przychody to 0 zł.
Całkowite koszty wyniosły 11 546 zł.
Zysk netto wyniósł 1130 zł.
Spółka wykazuje
rosnące
przychody w czasie.
Średni wzrost przychodów wynosi 5710 zł rocznie.
W ostatnich latach organizacja osiągała przychody na poziomie:
• 12 676 zł w 2021 roku.
• 0 zł w 2020 roku.
• 1255 zł w 2019 roku.
Zyski spółki mają również rosnącą
tendencję w czasie.
Średni wzrost zysków wynosi 13 277 zł rocznie.
W ostatnich latach organizacja osiągała zyski na poziomie:
• 1130 zł w 2021 roku.
• -3815 zł w 2020 roku.
• -25 424 zł w 2019 roku.
Wycena
Wartość organizacji powstaje na podstawie kluczowych parametrów finansowych, z wykorzystaniem różnych modeli wyceny. Ostatecznie określa się minimalną, maksymalną i średnią wycen.
Szacunkowa wycena organizacji Centrum zaopatrzenia gastronomii wynosi 17 567 zł.
W zależności od przyjętego modelu estymacji, wycena organizacji mieści się pomiędzy
4597 zł a 31 690 zł.
Wartość organizacji
powiększa się
w czasie.
Przeciętny wzrost wartości firmy wynosi 8365 zł rocznie.
Na przestrzeni ostatnich lat wartość firmy wynosiła:
• 17 567 zł w 2021 roku.
• 889 zł w 2020 roku.
• 837 zł w 2019 roku.
Ryzyko niewypłacalności
Ryzyko niewypłacalności dla organizacji Centrum zaopatrzenia gastronomii wynosi 0,00%. To oznacza, że firma ma szansę 0,00% na zamknięcie z powodu postępowania upadłościowego, restrukturyzacyjnego lub układowego w ciągu dwóch lat od zadanego roku.
Ryzyko niewypłacalności
maleje
w czasie.
Przeciętny
spadek
ryzyka w czasie wynosi -0,003% rocznie.
Na przestrzeni ostatnich lat ryzyko niewypłacalności wynosiło:
• 0,00% w 2021 roku.
• 0,00% w 2020 roku.
• 0,01% w 2019 roku.
Bilans
Całkowita wartość aktywów Centrum zaopatrzenia gastronomii wyniosła 18 324 zł.
a
ktywa obrotowe to 18 324 zł.
Całkowita wartość pasywów wyniosła 18 324 zł.
k
apitał (fundusz) własny to 6130 zł.
z
obowiązania i rezerwy na zobowiązania to 12 194 zł.
Organizacja
powiększa
całkowitą wartość aktywów w czasie.
Średni wzrost wartości aktywów wynosi 6385 zł rocznie.
W ostatnich latach organizacja wykazała sumę bilansową aktywów na poziomie:
• 18 324 zł w 2021 roku.
• 31 000 zł w 2020 roku.
• 5555 zł w 2019 roku.
Rentowność
Wskaźnik rentowności aktywów (ROA) wyniósł 6%.
Wskaźnik rentowności kapitału własnego (ROE) wyniósł 18%.
Marża operacyjna wyniosła 9%.
Marża netto wyniosła 9%.
Rentowność aktywów (ROA) organizacji
poprawia się w czasie. Średnia poprawa wskaźnika rentowności wynosi 231.9 punktu procentowego rocznie.
Rentowność kapitału własnego (ROE) organizacji
pogarsza się w czasie. Średni spadek wskaźnika rentowności wynosi -53 punktu procentowego rocznie.
Marża operacyjna organizacji
poprawia się w czasie. Średnia poprawa wskaźnika rentowności wynosi 1017.2 punktu procentowego rocznie.
Marża netto organizacji
poprawia się w czasie. Średnia poprawa wskaźnika rentowności wynosi 1017.2 punktu procentowego rocznie.
Zadłużenie
Zobowiązania Centrum zaopatrzenia gastronomii wyniosły 12 194 zł.
Dla porównania wartość aktywów wyniosła 18 324 zł.
Zobowiązania w stosunku do wartości aktywów (wskaźnik zadłużenia) to 67%.
Całkowite zobowiązania organizacji
spadają w czasie. Średni spadek zobowiązań wynosi -6903 zł rocznie.
W ostatnich latach organizacja posiadała zobowiązania o wartości:
• 12 194 zł w 2021 roku
• 29 815 zł w 2020 roku
• 26 000 zł w 2019 roku
Wskaźnik zadłużenia
obniża się w czasie. Średni spadek zobowiązań wynosi 200.8 punktu procentowego rocznie.
W ostatnich latach współczynnik zadłużenia wynosił:
• 67% w 2021 roku
• 96% w 2020 roku
• 468% w 2019 roku
Podatek dochodowy
Organizacja Centrum zaopatrzenia gastronomii wykazała przychody na poziomie 12 676 zł.
Organizacja Centrum zaopatrzenia gastronomii wykazała zysk netto większy niż 57% organizacji z branży "Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)".
Organizacja wykazała przychód większy niż 32% organizacji z branży.
Organizacja posiadała aktywa o wartości większej niż 33% organizacji z branży.
Organizacja wykazała wskaźnik długu większy niż 50% organizacji z branży.
Organizacja wykazała marżę netto większą niż 64% organizacji z branży.
Organizacja wykazała marżę operacyjną większą niż 67% organizacji z branży.
Organizacja wykazała rentowność aktywów (ROA) większą niż 56% organizacji z branży.
Organizacja wykazała rentowność kapitału własnego (ROE) większą niż 45% organizacji z branży.
Organizacja zapłaciła podatek dochodowy większy niż 0% organizacji z branży.
Udział organizacji w rynku wyniósł 0.0007%.
Zysk netto na tle rynku
powiększa się w czasie.
W 2021 był on wyższy niż 57% organizacji w branży.
Przychody na tle rynku
powiększają się w czasie.
W 2021 były wyższe niż 32% organizacji w branży.
Wartość aktywów na tle rynku
powiększa się w czasie.
W 2021 była ona wyższa niż 33% organizacji w branży.
Wskaźnik zadłużenia na tle rynku
zmniejsza się w czasie.
W 2021 był wyższy niż 50% organizacji w branży.
Marża netto na tle rynku
powiększa się w czasie.
W 2021 była wyższa niż 64% organizacji w branży.
Marża operacyjna na tle rynku
powiększa się w czasie.
W 2021 była wyższa niż 67% organizacji w branży.
Rentowność aktywów (ROA) na tle rynku
powiększa się w czasie.
W 2021 była wyższa niż 56% organizacji w branży.
Rentowność kapitału własnego (ROE) na tle rynku
zmniejsza się w czasie.
W 2021 była wyższa niż 45% organizacji w branży.
Podatek dochodowy na tle rynku
zmniejsza się w czasie.
W 2021 był on wyższy niż NaN% organizacji w branży.
Udział w rynku
powiększa się w czasie.
W 2021 wynosił on 0.0007%.
Powiązania
Historia powiązań
Udziałowcy
Data Bartosz
posiada 50 udziałów, które stanowią 50% firmy.
Maik Michał
posiada 50 udziałów, które stanowią 50% firmy.
Podobne organizacje do CENTRUM ZAOPATRZENIA GASTRONOMII