SĄD REJONOWY W BYDGOSZCZY, XIII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Sposób reprezentacji
DO REPREZENTACJI SPÓŁKI NA ZEWNĄTRZ UPOWAŻNIENI SĄ W PRZYPADKU ZARZĄDU JEDNOOSOBOWEGO–PREZES ZARZĄDU, A W PRZYPADKU ZARZĄDU WIELOOSOBOWEGO– DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU DZIAŁAJĄCYCH ŁĄCZNIE LUB CZŁONEK ZARZĄDU ŁĄCZNIE Z PROKURENTEM.
Produkcja różnorodnego pieczywa (gatunkowego, mieszane, pszenne)
Pieczenie ciast (serniki, babki, ciasta sztukowe)
Realizacja zamówień na torty na różne okazje
Współpraca z restauracjami i firmami cateringowymi
Nowe punkty patronackie w różnych lokalizacjach
rozpoczęła swoją działalność w 1919 roku w Tucholi. Obecnie zarządzana jest przez Karola Zakryś, będącego czwartym pokoleniem w prowadzeniu tego zakładu. Przez ten długi okres firma zdobyła renomę na rynku dzięki bogatej ofercie pieczywa i wyrobów cukierniczych. Piekarnia 'Zakryś' oferuje szeroki asortyment, w tym pieczywo gatunkowe, mieszane oraz pszenne, a także różne rodzaje bułek i rogali. W zakresie słodkości znajdują się ciasta pieczone, kremowe, serniki, a także torty na różne okazje, w tym torty komunijne, weselne oraz specjalne dla dzieci i dorosłych. Oferowane torty wyróżniają się jakością i możliwością dostosowania do indywidualnych zamówień klientów. Dodatkowo firma promuje współpracę z restauracjami, hotelami i firmami cateringowymi, co zwiększa jej zasięg i obecność na rynku. Wraz z nowymi punktami patronackimi, Piekarnia Cukiernia 'Zakryś' dąży do dostarczania swoich produktów do szerokiego grona odbiorców, dbając o zachowanie tradycyjnych receptur oraz wprowadzając nowoczesne technologie produkcji.
Powiązania
Historia powiązań
Udziałowcy
Zakryś Karol
posiada 100 udziałów, które stanowią 100% firmy.
Podobne organizacje do
PIEKARNIA CUKIERNIA "ZAKRYŚ" KAROL ZAKRYŚ