Adres
ALEJA JANA PAWŁA II, 27
Organ reprezentujący
ZARZĄD
Forma prawna
STOWARZYSZENIE
Sposób reprezentacji
DLA WAŻNOŚCI OŚWIADCZEŃ WOLI PISM I DOKUMENTÓW W PRZEDMIOCIE PRAW I OBOWIĄZKÓW MAJĄTKOWYCH STOWARZYSZENIA WYMAGANE SĄ PODPISY DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU. DLA WAŻNOŚCI INNYCH PISM I DOKUMENTÓW WYMAGANE SĄ PODPISY DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU.
Organ nadzoru
KOMISJA REWIZYJNA
Cel działania
CELEM STOWARZYSZENIA JEST W SZCZEGÓLNOŚCI: 1. REPREZENTOWANIE INTERESÓW ZAWODOWYCH ZRZESZONYCH CZŁONKÓW STOWARZYSZENIA, 2. POPIERANIE SZTUKI KULINARNEJ I CUKIERNICZEJ, 3. KULTYWOWANIE NARODOWYCH I REGIONALNYCH TRADYCJI KULINARNYCH I CUKIERNICZYCH, 4. UZUPEŁNIENIE WIEDZY I UMIEJĘTNOŚCI ZAWODOWYCH CZŁONKÓW, 5. ROZWIJANIE I KSZTAŁTOWANIE WZORCÓW RACJONALNEGO ŻYWIENIA W SPOŁECZEŃSTWIE, 6. POZNAWANIE TRADYCJI KULINARNYCH INNYCH NARODÓW, 7. UZYSKANIE CZŁONKOSTWA ŚWIATOWEGO STOWARZYSZENIA ZWIĄZKÓW KUCHARZY /WACS/.