ORGANIKAGRO FOODS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ KRS
0001112844
NIP
5272677564
REGON
146131111

Brak dostępnych raportów KRS

Podsumowanie

icon cil:factory_____a05df5
aktywa
b.d.
icon uil:money-withdrawal_____a05df5
przychód
b.d.
icon fluent:money-hand-24-regular_____a05df5
zysk
b.d.
icon healthicons:money-bag-outline_____a05df5
wartość firmy
b.d.
Info
Województwo
MAZOWIECKIE
Miejscowość
WARSZAWA
Adres
UL. BURAKOWSKA, 5
Kod pocztowy
01-066
Rejestracja
2024-07-01
Rozpoczęcie działalności
2012-06-12
Kapitał zakładowy
897950,00 PLN
Organ reprezentujący
ZARZĄD
Email
biuro@soligrano.pl
Forma prawna
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Forma własności
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Organ rejestrowy
SĄD REJONOWY DLA M.ST.WARSZAWY W WARSZAWIE,XIII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Sposób reprezentacji
UPRAWNIONYM DO REPREZENTOWANIA SPÓŁKI JEST KAŻDY CZŁONEK ZARZĄDU SAMODZIELNIE
Opis
OrganikAgro Foods Sp. z o.o. S.K.A. jest polską, rodzinną firmą stawiającą naekologiczną jakość produktów ze zbóż ekspandowanych. Działająca obecnie na międzynarodową skalę, firma korzysta z innowacyjnej technologii PUFFINGU, która została opracowana przy współpracy ze szwajcarską firmą CEREX. OrganikAgro Foods jest jednym z wiodących producentów w tej branży, oferującym zarówno produkty organiczne, jak i konwencjonalne. W ofercie można znaleźć szeroką gamę produktów dla sektora piekarniczego, cukierniczego, HoReCa oraz sieci handlowych. Misją firmy jest dostarczanie konsumentom zdrowych i wysokiej jakości produktów, które spełniają ich potrzeby i oczekiwania. Dzięki nowej linii ekstruzji, firma ma możliwość zwiększenia elastyczności i wydajności produkcji, co pozwala na wprowadzanie innowacyjnych rozwiązań na rynek. OrganikAgro Foods inwestuje w nowe technologie, aby podnieść jakość swoich produktów i sprostać rosnącym wymaganiom klientów, dążąc tym samym do przewodzenia w branży produktów ze zbóż ekspandowanych.
W skrócie
  • Producent ekologicznych i konwencjonalnych produktów ze zbóż ekspandowanych.
  • Oferuje usługi B2B dla piekarni, cukierni i sieci handlowych.
  • Wdrożenie innowacyjnych technologii poprawiających jakość produktów.
  • Zastosowanie metody PUFFINGU z wykorzystaniem technologii CEREX.
  • Cel: zapewnienie zdrowych i wysokiej jakości produktów dla konsumentów.

Powiązania


Historia powiązań


Udziałowcy

icon akar-icons:arrow-forward-thick-fill
Małuszyńska Joanna posiada 11978 udziałów, które stanowią 66.7% firmy.
icon akar-icons:arrow-forward-thick-fill
Małuszyński Piotr posiada 5980 udziałów, które stanowią 33.3% firmy.