VG ADRIATIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ KRS
0000996368
NIP
7011109626
REGON
523363255

Brak dostępnych raportów KRS

Podsumowanie

icon cil:factory_____a05df5
aktywa
b.d.
icon uil:money-withdrawal_____a05df5
przychód
b.d.
icon fluent:money-hand-24-regular_____a05df5
zysk
b.d.
icon healthicons:money-bag-outline_____a05df5
wartość firmy
b.d.
Info
Województwo
MAZOWIECKIE
Miejscowość
WARSZAWA
Adres
UL. WŁODARZEWSKA, 45A
Kod pocztowy
02-384
Rejestracja
2022-10-10
Rozpoczęcie działalności
2022-10-10
Kapitał zakładowy
5000,00 PLN
Organ reprezentujący
ZARZĄD
Forma prawna
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Forma własności
WŁASNOŚĆ ZAGRANICZNA
Organ rejestrowy
SĄD REJONOWY DLA M.ST.WARSZAWY W WARSZAWIE,XII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Sposób reprezentacji
JEŻELI ZARZĄD JEST WIELOOSOBOWY, DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ WOLI W ZAKRESIE PRAW I OBOWIĄZKÓW SPÓŁKI I PODPISYWANIA W JEJ IMIENIU UPOWAŻNIONY JEST KAŻDY CZŁONEK ZARZĄDU SAMODZIELNIE.
Opis
Firma VG ADRIATIC Sp. z o.o., działająca pod marką VG Fryer Sp. z o.o. w Chorwacji,od swojego powstania w 2019 roku specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości i zrównoważonych produktów żywnościowych. Priorytetem organizacji jest dostarczanie na rynek żywności bezpiecznej i pełnowartościowej, która trafia na stoły nawet najbardziej wymagających klientów. Kluczowym elementem działalności VG ADRIATIC jest suszenie owoców i warzyw w niskich temperaturach, co pozwala na zachowanie ich wartości odżywczych i przedłużenie terminu przydatności do spożycia. Firma posiada również własną linię produktów bazujących na gotowych mieszankach ryżowych oraz kompozycjach owocowo-warzywnych z dodatkiem przypraw. Istotnym aspektem działalności jest produkcja własna, którą VG ADRIATIC realizuje w obiektach o powierzchni ponad 60 hektarów, na których uprawiane są między innymi śliwki, wiśnie i pigwy. Firma stale się rozwija i wprowadza innowacje oraz nowoczesne technologie w procesie produkcji, aby sprostać wymaganiom rynku i zapewnić najwyższą jakość swoich produktów. Ich asortyment trafia do różnych segmentów rynku, w tym do sektora HoReCa, co podkreśla szerokie zastosowanie i dostępność tych produktów.
W skrócie
  • Suszenie owoców i warzyw w niskich temperaturach.
  • Produkcja gotowych mieszanek ryżowych i owocowo-warzywnych.
  • Uprawa śliwek, wiśni i pigwy.
  • Produkty skierowane również do sektora HoReCa.

Powiązania


Historia powiązań


Udziałowcy

icon akar-icons:arrow-forward-thick-fill
Sviličić Marijan posiada 50 udziałów, które stanowią 50% firmy.
icon akar-icons:arrow-forward-thick-fill
Nöthig Eduard posiada 50 udziałów, które stanowią 50% firmy.