STOWARZYSZENIE WŁOSKICH SZEFÓW KUCHNI W POLSCE - ASSOCIAZIONE CUOCHI ITALIANI IN POLONIA
KRS
0000884604
NIP
5252853041
REGON
388264273

Brak dostępnych raportów KRS

Podsumowanie

aktywa
b.d.
przychód
b.d.
zysk
b.d.
wartość firmy
b.d.
Podstawowe info
Województwo
MAZOWIECKIE
Miejscowość
WARSZAWA
Adres
UL. CHMIELNA, 27
Kod pocztowy
00-021
Rejestracja
2021-02-23
Rozpoczęcie działalności
2021-02-23
Organ reprezentujący
ZARZĄD
Email
anueloserra@gmail.com
Forma prawna
STOWARZYSZENIE
Forma własności
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Organ rejestrowy
SĄD REJONOWY DLA M.ST.WARSZAWY W WARSZAWIE,XII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Sposób reprezentacji
DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ WOLI I PODPISYWANIA W IMIENIU STOWARZYSZENIA JEST UPOWAŻNIONY PREZES ZARZĄDU. W PRZYPADKU JEGO NIEOBECNOŚCI LUB INNEJ PRZESZKODY, DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ WOLI I PODPISYWANIA W IMIENIU STOWARZYSZENIA JEST UPOWAŻNIONY WICEPREZES ZARZĄDU.
Organ nadzoru
KOMISJA REWIZYJNA
Cel działania
A) INTEGRACJA I ZJEDNOCZENIE WOKÓŁ STOWARZYSZENIA KUCHARZY, TYCH KTÓRZY WYKONUJĄ ZAWÓD KUCHARZA, NAUCZYCIELI GOTOWANIA, SYMPATYKÓW SZTUKI KULINARNEJ, UCZNIÓW INSTYTUTÓW I SZKÓŁ HOTELOWYCH PRZEBYWAJĄCYCH NA TERYTORIUM RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ, NA RZECZ INTERESÓW ZAWODOWYCH MAJĄCYCH NA CELU PODNIESIENIE ZNACZENIA ORAZ PRESTIŻU SPOŁECZNEGO, GOSPODARCZEGO I ZAWODOWEGO TEGO ZAWODU; B) USTANOWIENIE WOBEC INSTYTUCJI I SAMORZĄDÓW, REPREZENTACJI NA TERYTORIUM RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ TYCH, KTÓRZY POŚWIĘCAJĄ SIĘ ZAWODOWEJ DZIAŁALNOŚCI KULINARNEJ, ORGANIZUJĄC WSZELKIMI MOŻLIWYMI ŚRODKAMI SPOTKANIA I DEBATY NA TEMAT PROBLEMÓW ZAWODU, PROMUJĄC WIEDZĘ I WSPÓŁPRACĘ MIĘDZY WSZYSTKIMI PODMIOTAMI DZIAŁAJĄCYMI W ZAWODZIE; C) PROMOWANIA, NIEZALEŻNIE I WE WSPÓŁPRACY Z INNYMI PODMIOTAMI I INSTYTUCJAMI, WSZELKICH INICJATYW, KTÓRE PRZYCZYNIAJĄ SIĘ DO PODNOSZENIA WIEDZY I ROZPOWSZECHNIANIA WŁOSKIEJ KULTURY GASTRONOMICZNEJ, A TAKŻE DO OCHRONY JEJ DZIEDZICTWA HISTORYCZNEGO; D) PLANOWANIE, ORGANIZOWANIE, ZARZĄDZANIE SZKOLENIAMI, KURSAMI I PRZEKWALIFIKOWANIA ZAWODOWE OSÓB PRACUJĄCYCH W ZAWODZIE, RÓWNIEŻ POPRZEZ WSPÓŁPRACĘ ZE SZKOŁAMI GASTRONOMICZNYMI; E) POGŁĘBIANIE WIEDZY TECHNICZNEJ NA TEMAT GOTOWANIA, PRZEPROWADZANIE BEZPOŚREDNIO LUB POŚREDNIO BADAŃ, PUBLIKACJI, DEBAT I KONFERENCJI NA TEMATY BĘDĄCE PRZEDMIOTEM ZAINTERESOWANIA DZIAŁALNOŚCI RESTAURACYJNEJ W OGÓLNYM ZAKRESIE (PRYWATNYM, ZBIOROWYM, TURYSTYCZNYM ITD.), ANGAŻUJĄC W TYM CELU UWAGĘ ORGANÓW SZKOLENIOWYCH, INFORMACYJNYCH I KULTURALNYCH; F) PODKREŚLANIE POPRZEZ WYDARZENIA, KONKURSY, NAGRODY I WYRÓŻNIENIA, DOSKONAŁOŚCI ZAWODU, ZASŁUŻONEJ DZIAŁALNOŚCI SZEFÓW KUCHNI (RÓWNIEŻ Z ETYCZNEGO PUNKTU WIDZENIA), ZMIAN I POTRZEB KUCHNI WŁOSKIEJ ORAZ JEJ ROZPOWSZECHNIANIE W ŚWIECIE;
Branże

Powiązania


Historia powiązań


Udziałowcy

Struktura udziałów jest niedostępna dla tej spółki

Podobne organizacje do STOWARZYSZENIE WŁOSKICH SZEFÓW KUCHNI W POLSCE - ASSOCIAZIONE CUOCHI ITALIANI IN POLONI