FUNDACJA NA RZECZ WSPIERANIA I PROMOCJI PIEKARNICTWA I CUKIERNICTWA KRS
0000610337
NIP
7393883619
REGON
364075800

Brak dostępnych raportów KRS

Podsumowanie

icon cil:factory_____a05df5
aktywa
b.d.
icon uil:money-withdrawal_____a05df5
przychód
b.d.
icon fluent:money-hand-24-regular_____a05df5
zysk
b.d.
icon healthicons:money-bag-outline_____a05df5
wartość firmy
b.d.
Info
Województwo
WARMIŃSKO-MAZURSKIE
Miejscowość
DOBRE MIASTO
Adres
UL. UŁAŃSKA, 5
Kod pocztowy
11-040
Rejestracja
2016-03-31
Rozpoczęcie działalności
2016-03-31
Organ reprezentujący
ZARZĄD
Forma prawna
FUNDACJA
Forma własności
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Organ rejestrowy
SĄD REJONOWY W OLSZTYNIE, VIII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Sposób reprezentacji
OŚWIADCZENIA WOLI W SPRAWACH MAJĄTKOWYCH, JAK I NIEMAJĄTKOWYCH W IMIENIU FUNDACJI SKŁADAJĄ W PRZYPADKU ZARZĄDU WIELOOSOBOWEGO CO NAJMNIEJ DWAJ CZŁONKOWIE ZARZĄDU DZIAŁAJĄCY ŁĄCZNIE, NATOMIAST PRZY ZARZĄDZIE JEDNOOSOBOWYM UPRAWNIONY JEST JEDYNY CZŁONEK ZARZĄDU DZIAŁAJĄCY SAMODZIELNIE.
Cel działania
1. STWORZENIE KRAJOWEGO RYNKU PRODUKTÓW ZBOŻOWYCH O WYSOKIEJ JAKOŚCI ORAZ ICH PROMOCJA, 2. DZIAŁANIE NA RZECZ PROMOCJI SPOŻYCIA PRZETWORÓW ZBOŻOWYCH, W SZCZEGÓLNOŚCI PIECZYWA, 3. UŚWIADAMIANIE POTRZEBY ZDROWEGO ŻYWIENIA ORAZ POPULARYZOWANIE WŚRÓD SPOŁECZEŃSTWA WIEDZY O KORZYŚCIACH ZDROWOTNYCH WYNIKAJĄCYCH ZE SPOŻYWANIA PRZETWORÓW ZBOŻOWYCH, W SZCZEGÓLNOŚCI PIECZYWA, 4. POPIERANIE SPOŻYWANIA NATURALNYCH PRZETWORÓW ZBOŻOWYCH, W SZCZEGÓLNOŚCI ZDROWEGO PIECZYWA, W WALCE Z OTYŁOŚCIĄ, 5. TWORZENIE PŁASZCZYZNY WYMIANY INFORMACJI I DOŚWIADCZEŃ ORAZ WSPÓŁPRACY POMIĘDZY OSOBAMI I INSTYTUCJAMI ZAINTERESOWANYMI PROMOCJĄ SPOŻYCIA PRZETWORÓW ZBOŻOWYCH, W SZCZEGÓLNOŚCI PIECZYWA, 6. WSPIERANIE INNOWACJI W ZAKRESIE PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWA ZBÓŻ, A TAKŻE PRODUKTÓW ZBOŻOWYCH, WYPRACOWANIE ZAKRESU WSPÓŁPRACY POMIĘDZY NAUKĄ A BIZNESEM ORAZ OKREŚLENIE ZAPOTRZEBOWANIA BRANŻY PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWA ZBÓŻ NA PRACE BADAWCZO-ROZWOJOWE I NOWE TECHNOLOGIE, 7. POZYSKIWANIE ZEWNĘTRZNYCH ŹRÓDEŁ FINANSOWANIA NA INNOWACJE I ROZWÓJ BRANŻY PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWA ZBÓŻ, W SZCZEGÓLNOŚCI BRANŻY PIEKARNICZEJ I CUKIERNICZEJ, 8. STWORZENIE WARUNKÓW WSPÓŁPRACY PIEKARZY I CUKIERNIKÓW ZE SZKOŁAMI ZAWODOWYMI, UCZELNIAMI WYŻSZYMI, JEDNOSTKAMI NAUKOWO-BADAWCZYMI, INSTYTUCJAMI OTOCZENIA BRANŻY PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWA ZBÓŻ ORAZ WŁADZ PAŃSTWOWYCH, 9. WSPIERANIE IDEI ŁĄCZENIA SIĘ FIRM PRZETWÓRSTWA ZBOŻOWEGO W KLASTRY, 10. TWORZENIE WARUNKÓW DO ZDOBYWANIA I PODNOSZENIA KWALIFIKACJI ZAWODOWYCH PIEKARZY I CUKIERNIKÓW, 11. WYPRACOWANIE SYSTEMU WSPARCIA DORADCZEGO DLA FIRM I INSTYTUCJI DZIAŁAJĄCYCH W BRANŻY PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWA ZBÓŻ, W SZCZEGÓLNOŚCI W BRANŻY PIEKARNICZEJ I CUKIERNICZEJ.

Powiązania


Historia powiązań


Udziałowcy

icon akar-icons:arrow-forward-thick-fill
Struktura udziałów jest niedostępna dla tej spółki

Podobne organizacje do FUNDACJA NA RZECZ WSPIERANIA I PROMOCJI PIEKARNICTWA I CUKIERNICTW