POLSKA IZBA GOSPODARCZA RESTAURATORÓW I HOTELARZY KRS
0000282033
REGON
351623628

Brak dostępnych raportów KRS

Podsumowanie

icon cil:factory_____a05df5
aktywa
b.d.
icon uil:money-withdrawal_____a05df5
przychód
b.d.
icon fluent:money-hand-24-regular_____a05df5
zysk
b.d.
icon healthicons:money-bag-outline_____a05df5
wartość firmy
b.d.
Info
Województwo
POMORSKIE
Miejscowość
GDAŃSK
Adres
PIWNA, 66
Kod pocztowy
80-831
Rejestracja
2007-05-31
Organ reprezentujący
ZARZĄD
Strona www
Forma prawna
IZBA GOSPODARCZA
Sposób reprezentacji
W IMIENIU POLSKIEJ IZBY GOSPODARCZEJ RESTEURATORÓW I HOTELARZY DOKUMENTY PODPISUJE I ZACIĄGA ZOBOWIĄZANIA MAJĄTKOWE DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU PIGRIH, W TYM PREZES.
Organ nadzoru
KOMISJA REWIZYJNA
Cel działania
1/REPR. INTERESÓW GOSPO. JEJ CZŁONKÓW WOBEC WŁADZ. I INST. PAŃST, SAMORZĄ. I SPOŁECZ. 2/UTRWALENIE WIĘZI ŚRODO., TRADY. I OBYCZ. HANDL.ORAZ POSTAW ZGODNYCH Z ZASAD. ETYKI I GODNOŚCI ZAWOD. 3/LEGALIOW. DOKU.,WYDAWANIE CERTYFIKATÓW, ŚWIADECTW I ZAŚW. STOSOWNIE DO UMÓW, KONWENCJI MIĘDZYNARDOWYCH. LUB MIĘDZYN. ZWYCZAJÓW HANDL. 4/POMOC W NAWIĄZYWANIU WIĘZI GOSPO. MIĘDZY CZŁONK.IZBY, JAK RÓWNIEŻ KRAJOWYMI I ZAGRANI. PARTNE. GOSP. 5/PODEJM. INICJATYW SPRZYJAJĄCYCH ROZWOJ. PRYWAT. DZIAŁAL. ORAZ POPRAW. WARUNKÓW TEJ DZIAŁL. 6/INSPIROWANIE POWOŁANYCH DO TEGO ORGANÓW W KIERUNKU PODEJMOWANIA INICJATYW USTAWODAWCZYCH W ZAKRESIE DZIAŁANIA CZŁONKÓW 7/PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI SOCJ., SAMORZĄDOWEJ ORAZ KAS ZAPOMOGOWO - POŻYCZKOWYCH W OPARCIU O UTWORZONE FUNDUSZE 8/PROWADZENIE DORADZTWA W SPRAWACH ORGANIZACYJNYCH, PRAWNYCH I PODATKOWYCH 9/PROWADZENIE SZKOLEŃ, INSTRUKTAŻY, INFORMACJI I KONSULT. NA RZECZ CZŁONKÓW IZBY 10/SZKOLENIE ZAWODOWE DLA PRACOWNIKÓW CZŁONKÓW IZBY, W TYM TAKŻE PRZEPROWADZANIE EGZAMINÓW I WYDAWNIE CERTYFIKATÓW POTWIERDZAJĄCYCH NABYTĄ WIEDZE I KWALIFIKACJE 11/ ORGANIZOWANIE SEMINARIÓW, KONFERENCJI I SYMPOZJÓW NAUKOWYCH NA TEMATY BĘDĄCE OBSZAREM ZAINTERESOWANIA I DZIAŁALNOSCI GOSPODARCZEJ CZŁONKÓW IZBY 12/TWORZENIE ODDZIAŁÓW TERENOWYCH I GRUP BRANŻOWYCH 13/PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ 14/PROWADZENIE PORADNICTWA W ZAKRESIE GASTRONOMII I HOTELARSTWA ORAZ ZAGADNIEŃ ORGANIZ.- PRAWNYCH DOTYCZĄCYCH TYCH DZIEDZIN, A TAKŻE OPRACOWYWANIE EKSPERTYZ I ANALIZ 15/WSPÓŁDZIAŁANIE Z IZBAMI Z INNYMI IZBAMI GOSPODARCZYMI ORAZ STOWARZYSZENIAMI NAUKOWYMI 16/WSPÓŁPRACA Z POKREWNYMI ORGANIZ. ZAGRANI. 17/ WYDAWANIE FACHOWYCH WYDAW. PERIODYCZNYCH ORAZ PUBLIKACJI JEDNORAZOWYCH, PROPAGUJĄCE KRAJOWE I ZAGRANICZNE OSIĄGNIĘCIA Z DZIEDZINY GASTRONOMMII I HOTELARSTWA 18/ORGANIZ.I UCZEST. W KONKURSACH, WYSTAWACH I TARGACH Z DZIEDZ.GASTRONOMII I HOTELA. 19/POWOŁA.SĄDU ARBITRAŻ. DO ROZSTRZ. SPORÓW POMIĘDZY CZŁONK. IZBY I ICH PARTN. GOSPOD.
Branże
Opis
  • Reprezentowanie interesów restauratorów i hotelarzy.
  • Organizacja wydarzeń charytatywnych na rzecz potrzebujących.
  • Współpraca z instytucjami edukacyjnymi w zakresie praktyk zawodowych.
  • Promowanie tradycji i zwyczajów kulinarnych.
  • Działania na rzecz regulacji w branży gastronomicznej.


Historia powiązań


Udziałowcy

icon akar-icons:arrow-forward-thick-fill
Struktura udziałów jest niedostępna dla tej spółki