Organ reprezentujący
ZARZĄD
Forma prawna
STOWARZYSZENIE
Sposób reprezentacji
STOWARZYSZENIE JEST REPREZENTOWANE NA ZEWNĄTRZ PRZEZ DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU DZIAŁAJĄCYCH ŁĄCZNIE.
Postępowanie likwidacyjne
Tak
Organ nadzoru
KOMISJA REWIZYJNA
Cel działania
PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI SZKOLENIOWEJ, EDUKACYJNEJ I PROMOCYJNEJ NA RZECZ PRODUKCJI MIĘSA WOŁOWEGO KULINARNEGO O WYSOKICH PARAMETRACH JAKOŚCIOWYCH ABY POPRAWIĆ KONKURENCYJNOŚĆ POLSKIEGO SEKTORA ROLNO - SPOŻYWCZEGO NA RYNKU KRAJOWYM I ZAGRANICZNYM W RAMACH DOSTOSOWANIA POLSKIEGO SEKTORA ROLNO - SPOŻYWCZEGO DO WYMOGÓW FUNKCJONOWANIA NA JEDNOLITYM RYNKU. W SZCZEGÓLNOŚCI DZIAŁALNOŚĆ DOTYCZY: -MARKOWEJ WOŁOWINY KULINARNEJ, -STANDARDÓW UNII EUROPEJSKIEJ W JAKOŚCI MIĘSA WOŁOWEGO, -DORADZTWA I UPOWSZECHNIANIA W ZAKRESIE CHOWU I HODOWLI BYDŁA, -MARKETINGU ROLNICZEGO, ZAOPATRZENIA W ŚRODKI PRODUKCJI, -PARTNERSTWA Z INNYMI ORGANIZACJAMI I ŚRODOWISKAMI W KRAJU I ZA GRANICĄ, -NEGOCJACJI ORAZ WARUNKÓW KONKURENCJI.