MR JERRY KRS
0001088699
NIP
7343636712
REGON
527819841

Brak dostępnych raportów KRS

Podsumowanie

icon cil:factory_____a05df5
aktywa
b.d.
icon uil:money-withdrawal_____a05df5
przychód
b.d.
icon fluent:money-hand-24-regular_____a05df5
zysk
b.d.
icon healthicons:money-bag-outline_____a05df5
wartość firmy
b.d.
Info
Województwo
MAŁOPOLSKIE
Miejscowość
NOWY SĄCZ
Adres
UL. TADEUSZA KOŚCIUSZKI, 18
Kod pocztowy
33-300
Rejestracja
2024-02-19
Rozpoczęcie działalności
2024-02-19
Organ reprezentujący
ZARZĄD
Forma prawna
FUNDACJA
Forma własności
WŁASNOŚĆ KRAJOWYCH OSÓB FIZYCZNYCH
Organ rejestrowy
SĄD REJONOWY DLA KRAKOWA ŚRÓDMIEŚCIA W KRAKOWIE, XII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Sposób reprezentacji
OŚWIADCZENIE WOLI MOŻE SKŁADAĆ KAŻDY CZŁONEK ZARZĄDU. JEŻELI ZARZĄD LICZY WIĘCEJ NIŻ DWÓCH CZŁONKÓW, WYMAGANE JEST ŁĄCZNE DZIAŁANIE DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU.
Organ nadzoru
RADA FUNDACJI
Cel działania
1. KULTYWOWANIE NARODOWYCH I REGIONALNYCH TRADYCJI KULINARNYCH, 2. PROMOWANIE I WSPIERANIE POLSKIEJ GASTRONOMII W KRAJU I ZA GRANICĄ, 3. DĄŻENIE DO ZAPEWNIENIA WŁAŚCIWYCH WARUNKÓW ZAWODOWYCH, 4. UPOWSZECHNIANIA WIEDZY O GASTRONOMII, 5. DZIAŁANIA W ZAKRESIE ROZWOJU NOWYCH TRENDÓW GASTRONOMII POLSKIEJ, 6. ORGANIZOWANIE ORAZ POMOC W PRZEPROWADZANIU POKAZÓW, 7. DZIAŁANIA NA RZECZ INTEGRACJI KULINARNEJ EUROPEJSKIEJ I ŚWIATOWEJ, 8. POZYSKIWANIE ŚRODKÓW FINANSOWYCH PRZEZNACZONYCH NA DZIAŁALNOŚĆ FUNDACJI, 9. ORGANIZOWANIE PRAKTYK STUDENCKICH I WOLONTARIATU, 10. DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA ROZWÓJ GOSPODARCZY, W TYM ROZWÓJ PRZEDSIĘBIORCZOŚCI, 11. DZIAŁALNOŚĆ NA RZECZ ŚRODOWISKA GASTRONOMICZNEGO, 12. DZIAŁALNOŚĆ NAUKOWA, EDUKACYJNA, OŚWIATOWA I WYCHOWAWCZA, 13. DZIAŁANIA NA RZECZ MŁODZIEŻY WKRACZAJĄCEJ NA RYNEK PRACY ZE SPECJALIZACJĄ PROFILU GASTRONOMICZNEGO, 14. DZIAŁALNOŚĆ W ZAKRESIE WSPIERANIA ZASAD ZDROWEGO ODŻYWIANIA, 15. DZIAŁANIA W ŚRODOWISKU GASTRONOMICZNYM W SZCZEGÓLNOŚCI POPRZEZ UDZIAŁ CZŁONKÓW FUNDACJI W POKAZACH, WYSTAWACH, TARGACH RANGI REGIONALNEJ, KRAJOWEJ I ŚWIATOWEJ, 16. WSPIERANIE ORGANIZACYJNE I RZECZOWE OSÓB FIZYCZNYCH I INNYCH JEDNOSTEK ORGANIZACYJNYCH ORAZ NAWIĄZYWANIE WSPÓŁPRACY Z INSTYTUCJAMI, SZKOŁAMI I ORGANIZACJAMI SPOŁECZNYMI Z NACISKIEM NA PROFIL GASTRONOMICZNY. 17. WSPÓŁPRACA ZE SZKOŁAMI SPECJALISTYCZNYMI, 18. UDZIELANIE POMOCY RZECZOWEJ I FINANSOWEJ ORGANIZACJOM, GRUPOM NIEFORMALNYM I OSOBOM FIZYCZNYM O PODOBNYM CHARAKTERZE DZIAŁANIA PRZEZ PRZYZNAWANIE STYPENDIÓW, NAGRÓD, DOTACJI, 19. WSPIERANIE MŁODYCH TALENTÓW W ZAKRESIE SPORTU I KULTURY, ORGANIZACJA IMPREZ I TURNIEJÓW SPORTOWYCH, ORGANIZACJA WYDARZEŃ KULTURALNYCH, 20. ROZWIJANIE RODZIMEJ GASTRONOMII, 21. WSPIERANIE DZIAŁAŃ I WSPÓŁPRACA NA ZASADACH PARTNERSKICH ZE WSZYSTKIMI STOWARZYSZENIAMI, SKUPIAJĄCYMI W SWYCH SZEREGACH SZEFÓW KUCHNI I CUKIERNI ORAZ KUCHARZY I CUKIERNIKÓW Z CAŁEJ POLSKI.
Branże

Powiązania


Historia powiązań


Udziałowcy

icon akar-icons:arrow-forward-thick-fill
Struktura udziałów jest niedostępna dla tej spółki