Podcast dla gastronomów i nowych przedsiębiorców w branży gastronomicznej
Porady dotyczące zwiększania sprzedaży i rozwiązywania problemów
Informacje na temat zarządzania finansami w gastronomii
Wskazówki dotyczące monitorowania reputacji w Internecie
Zasoby na temat tworzenia biznesplanu dla lokali gastronomicznych
praktycznych rozwiązań dla przedsiębiorców działających w tej branży. Została stworzona z myślą o osobach prowadzących lokal gastronomiczny oraz tych, którzy dopiero rozpoczynają swoją przygodę z gastronomią. Projekt ten oferuje bogaty wachlarz zasobów, w tym podcast gastronomiczny, który dostarcza cennych wskazówek dotyczących zwiększenia sprzedaży, rozwiązywania problemów oraz usprawniania zarządzania lokalem. Koncentruje się na praktycznych aspektach prowadzenia gastronomii, od finansów po budowanie reputacji w sieci, przy czym jednostką odpowiedzialną za projekt jest Zuza Strzelczyk, która posiada 16-letnie doświadczenie w tej dziedzinie. W programie poruszane są również aktualne wyzwania, takie jak wpływ pandemii COVID-19 na branżę gastronomiczną. PROJEKT GASTRO wyróżnia się szerokim zakresem tematycznym oraz dostępnością wiedzy, co czyni go wartościowym źródłem dla właścicieli lokali gastronomicznych, którym zależy na poprawie efektywności i jakości ich działalności.