Adres
UL. SPÓŁDZIELCÓW, 3
Rozpoczęcie działalności
2017-12-29
Organ reprezentujący
ZARZĄD FUNDACJI
Forma własności
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Organ rejestrowy
SĄD REJONOWY DLA KRAKOWA ŚRÓDMIEŚCIA W KRAKOWIE, XI WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Sposób reprezentacji
DO REPREZENTOWANIA FUNDACJI, W TYM SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ WOLI I PODPISYWANIA DOKUMENTÓW W IMIENIU FUNDACJI UPOWAŻNIONY JEST KAŻDY CZŁONEK ZARZĄDU DZIAŁAJĄCY SAMODZIELNIE.
Postępowanie likwidacyjne
Tak
Cel działania
A. OCHRONA I PROMOCJA ZDROWIA, W TYM PROFILAKTYKI CHORÓB CYWILIZACYJNYCH, RACJONALNEGO ODŻYWIANIA; B. EDUKOWANIE I ZWIĘKSZANIE ŚWIADOMOŚCI SPOŁECZNEJ W ZAKRESIE ZDROWEGO ODŻYWIANIA; C. PROMOCJA STOSOWANIA NOWYCH TECHNOLOGII W BRANŻY GASTRONOMICZNEJ W CELU PODNIESIENIA JAKOŚCI ŻYCIA I ZDROWIA; D. PROMOCJA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI (Z UWZGLĘDNIENIEM ODPOWIEDNIEJ ŻYWNOŚCI DLA GRUP WIEKOWYCH DLA DZIECI, OSÓB STARSZYCH, SPORTOWCÓW ITP.); E. PROMOCJI CERTYFIKACJI PRODUKTÓW EKOLOGICZNYCH; F. ORGANIZOWANIE KAMPANII SPOŁECZNYCH KRZEWIĄCYCH WIEDZĘ O INNOWACYJNYM ROZWIĄZANIACH TECHNOLOGICZNYCH W GASTRONOMII; G. PODNOSZENIE KWALIFIKACJI SZEFÓW KUCHNI ORAZ PERSONELU PRACUJĄCEGO W BRANŻY HORECA; H. EDUKACJA DZIECI W ZAKRESIE RACJONALNEGO ODŻYWIANIA; I. KREOWANIE DZIAŁAŃ NA RZECZ ROZWOJU NOWYCH TECHNOLOGII OBRÓBKI ŻYWNOŚCI W GOTOWANIU RODZINNYM; J. WSPIERANIE DZIAŁAŃ NA RZECZ ZMIANY ZŁYCH NAWYKÓW ŻYWIENIOWYCH; K. PROMOWANIE DOBRYCH PRAKTYK GASTRONOMICZNYCH; L. INTEGROWANIE I AKTYWIZACJA ŚRODOWISKA ZAWODOWEGO ZWIĄZANEGO Z RYNKIEM EKOLOGICZNEGO GOTOWANIA; M. PROMOWANIE SPOŻYWANIA NIEPRZETWORZONYCH I ŚWIEŻYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH; N. PROMOWANIE SPRZĘTÓW KUCHENNYCH I ROZWIĄZAŃ KUCHENNYCH WSPIERAJĄCYCH ERGONOMICZNĄ PRACĘ KUCHENNĄ; O. WSPIERANIE UŻYWANIA WYSOKIEJ JAKOŚCI SPRZĘTÓW KUCHENNYCH; P. WSPIERANIE I SZKOLENIE MŁODYCH ADEPTÓW KULINARNYCH; Q. WSPIERANIE, PROMOWANIE, REKLAMOWANIE I FINANSOWANIE PORTALI INTERNETOWYCH ZAJMUJĄCYCH SIĘ W/W CELAMI;