FUNDACJA 27 PORCJI KRS
0000586794
NIP
6762496304
REGON
363027012

Brak dostępnych raportów KRS

Podsumowanie

icon cil:factory_____a05df5
aktywa
b.d.
icon uil:money-withdrawal_____a05df5
przychód
b.d.
icon fluent:money-hand-24-regular_____a05df5
zysk
b.d.
icon healthicons:money-bag-outline_____a05df5
wartość firmy
b.d.
Info
Województwo
MAŁOPOLSKIE
Miejscowość
KRAKÓW
Adres
UL. LUBOSTROŃ, 3
Kod pocztowy
30-383
Rejestracja
2015-11-19
Rozpoczęcie działalności
2015-11-19
Organ reprezentujący
ZARZĄD
Forma prawna
FUNDACJA
Forma własności
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Organ rejestrowy
SĄD REJONOWY DLA KRAKOWA ŚRÓDMIEŚCIA W KRAKOWIE, XI WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Sposób reprezentacji
OŚWIADCZENIA WOLI W IMIENIU FUNDACJI SKŁADAJĄ DWAJ CZŁONKOWIE ZARZĄDU DZIAŁAJĄCY ŁĄCZNIE, Z TYM ZASTRZEŻENIEM, ŻE W SPRAWACH DOTYCZĄCYCH ZATRUDNIANIA PRACOWNIKÓW ORAZ W SPRAWACH NIE ZWIĄZANYCH Z ZACIĄGANIEM ZOBOWIĄZAŃ MAJĄTKOWYCH POWYŻEJ 1.000,00 ZŁOTYCH OŚWIADCZENIA WOLI W IMIENIU FUNDACJI MOŻE SKŁADAĆ JEDNOOSOBOWO PREZES FUNDACJI.
Organ nadzoru
RADA FUNDACJI
Cel działania
1.PROMOCJA, WSPIERANIE I INICJOWANIE DZIAŁAŃ MAJĄCYCH NA CELU UPOWSZECHNIANIE ZDROWEGO ŻYWIENIA W SZCZEGÓLNOŚCI WŚRÓD DZIECI I MŁODZIEŻY. 2.PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI W ZAKRESIE EDUKACJI PROZDROWOTNEJ I KULINARNEJ DZIECI I MŁODZIEŻY ORAZ UPOWSZECHNIANIE W MŁODYM POKOLENIU ZASAD ZDROWEGO ODŻYWIANIA. 3.WSZELKIE DZIAŁANIA, W SZCZEGÓLNOŚCI WŚRÓD DZIECI I MŁODZIEŻY NA RZECZ ZWIĘKSZENIA ZAINTERESOWANIA KUCHNIĄ POLSKĄ I REGIONALNĄ ORAZ ZASOBAMI PRZYRODY KTÓRE SŁUŻĄ ZDROWEMU ODŻYWIANIU. 4.PROMOCJA I UPOWSZECHNIANIE WIEDZY O POLSKIEJ TRADYCJI KULINARNEJ W SZCZEGÓLNOŚCI DOTYCZĄCEJ REGIONU MAŁOPOLSKI POPRZEZ EKOTURYSTYKĘ ORAZ WSZELKIEGO RODZAJU IMPREZY KULTURALNE, KONKURSY, WARSZTATY, KONFERENCJE, SEMINARIA ITP. KIEROWANE DO SPOŁECZNOŚCI I MŁODYCH POKOLEŃ. 5.WSZELKIE DZIAŁANIA NA RZECZ PROMOWANIA ZDROWEJ KUCHNI I ODŻYWIANIA, PIELĘGNOWANIA DOROBKU W ZAKRESIE KUCHNI POLSKIEJ, KUCHNI REGIONALNEJ ORAZ ZAKORZENIONEJ W POLSKIEJ TRADYCJI KULINARNEJ KUCHNI INNYCH NARODÓW. 6.WSPÓŁPRACA Z OSOBAMI FIZYCZNYMI I PRAWNYMI W ORGANIZOWANIU STAŻY, PRAKTYK ZAWODOWYCH, SZKOLEŃ, WARSZTATÓW, KONKURSÓW I KONFERENCJI DLA UCZNIÓW, STUDENTÓW, PRAKTYKÓW ORAZ WSZELKICH OSÓB I PODMIOTÓW ZAJMUJĄCYCH SIĘ ZAWODOWO KUCHNIĄ, ZDROWYM ODŻYWIANIEM, ZIELARSTWEM, CUKIERNICTWEM, WINIARSTWEM, UPRAWĄ I WYTWARZANIEM SUROWCÓW I PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH, W TYM PRODUKTÓW REGIONALNYCH ORAZ WYTWARZANIEM DÓBR MATERIALNYCH SŁUŻĄCYCH TYM DZIEDZINOM. 7.WSPIERANIE WYMIANY DOŚWIADCZEŃ ŚRODOWISK ZWIĄZANYCH ZE ZDROWYM ODŻYWIANIEM, PRZEKAZYWANIE HISTORII O KULINARNYCH PRODUKTACH POLSKICH I PRODUKTACH REGIONU ORAZ O ZWIĄZANEJ Z NIMI TRADYCJI. 8.WSPIERANIE WSPÓŁPRACY POMIĘDZY WYTWÓRCAMI PRODUKTÓW REGIONALNYCH MIĘDZY INNYMI W RAMACH SZKOLEŃ KADR KUCHARZY, CUKIERNIKÓW, ZIELARZY I WINIARZY W SZCZEGÓLNOŚCI WŚRÓD MŁODYCH POKOLEŃ. CIĄG DALSZY W §7 STATUTU FUNDACJI.


Historia powiązań


Udziałowcy

icon akar-icons:arrow-forward-thick-fill
Struktura udziałów jest niedostępna dla tej spółki

Podobne organizacje do FUNDACJA 27 PORCJ

Organizacja Numer KRS
1
0000000302
2
0000001476
3
0000003223
4
0000003971
5
0000004026
6
0000004155
7
0000004418
8
0000004455
9
0000004534
10
0000004736
11
0000004774
12
0000004910
13
0000005400
14
0000005435
15
0000005684
16
0000005814
17
0000005871
18
0000006079
19
0000006465
20
0000006767
21
0000006965
22
0000007018
23
0000007131
24
0000007249
25
0000007279
26
0000007324
27
0000007368
28
0000007632
29
0000007646
30
0000007777