FUNDACJA IMIENIA HANNY SZYMANDERSKIEJ KRS
0000557471
NIP
6192022910
REGON
361521618

Brak dostępnych raportów KRS

Podsumowanie

aktywa
b.d.
przychód
b.d.
zysk
b.d.
wartość firmy
b.d.
Podstawowe info
Województwo
WIELKOPOLSKIE
Miejscowość
SŁUPIA POD BRALINEM
Adres
, 75
Kod pocztowy
63-642
Rejestracja
2015-05-15
Rozpoczęcie działalności
2015-05-15
Organ reprezentujący
ZARZĄD
Email
ostojasmaku@wp.pl
Forma prawna
FUNDACJA
Forma własności
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Organ rejestrowy
SĄD REJONOWY POZNAŃ - NOWE MIASTO I WILDA W POZNANIU, IX WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Sposób reprezentacji
OŚWIADCZENIA WOLI W IMIENIU FUNDACJI, SKŁADAJĄ DWAJ CZŁONKOWIE ZARZĄDU DZIAŁAJĄCY ŁĄCZNIE. W SPRAWACH DOTYCZĄCYCH ZATRUDNIANIA PRACOWNIKÓW ORAZ W SPRAWACH NIE ZWIĄZANYCH Z ZACIĄGANIEM ZOBOWIĄZAŃ MAJĄTKOWYCH POWYŻEJ 5.000 (PIĘĆ TYSIĘCY) ZŁOTYCH - OŚWIADCZENIA WOLI W IMIENIU FUNDACJI MOŻE SKŁADAĆ JEDNOOSOBOWO PREZES FUNDACJI.
Organ nadzoru
RADA FUNDACJI
Cel działania
CELAMI FUNDACJI JEST: 1 OPIEKA NAD SPUŚCIZNĄ HANNY SZYMANDERSKIEJ, 2. PROMOCJA POLSKIEGO DZIEDZICTWA KULINARNEGO, 3. PEŁNA EDUKACJA MŁODZIEŻY W SZKOŁACH O PROFILU GASTRONOMICZNYM ORAZ MŁODZIEŻY STUDIUJĄCEJ KIERUNKI ZWIĄZANE Z ŻYWIENIEM CZŁOWIEKA, 4. NA PODSTAWIE DOROBKU PIŚMIENNICZEGO HANNY SZYMANDERSKIEJ, KRZEWIENIE WIEDZY O DZIEDZICTWIE KULINARNYM, REGIONALIZMIE, PRODUKCIE LOKALNYM I TRADYCYJNYM, 5. TWORZENIE I REALIZACJA PROGRAMÓW WSPÓŁDZIAŁANIA INSTYTUCJI, ORGANIZACJI I OSÓB FIZYCZNYCH POLSKICH, ZAGRANICZNYCH ORAZ MIĘDZYNARODOWYCH, 6. ROZWIJANIE I UMACNIANIE POSTAW NASTAWIONYCH NA AKTYWNE WSPÓŁDZIAŁANIE W ROZWOJU SPOŁECZEŃSTWA OBYWATELSKIEGO.
Branże

Powiązania


Historia powiązań


Udziałowcy

Struktura udziałów jest niedostępna dla tej spółki