HORECA KRS
0000499111
NIP
7123288611
REGON
061652695

Brak dostępnych raportów KRS

Podsumowanie

icon cil:factory_____a05df5
aktywa
b.d.
icon uil:money-withdrawal_____a05df5
przychód
b.d.
icon fluent:money-hand-24-regular_____a05df5
zysk
b.d.
icon healthicons:money-bag-outline_____a05df5
wartość firmy
b.d.
Info
Województwo
LUBELSKIE
Miejscowość
CHOINY
Adres
, 25
Kod pocztowy
21-065
Rejestracja
2014-02-21
Rozpoczęcie działalności
2014-02-26
Organ reprezentujący
ZARZĄD FUNDACJI
Email
fundacjahoreca@gmail.com
Forma prawna
FUNDACJA
Forma własności
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Organ rejestrowy
SĄD REJONOWY W LUBLIN-WSCHÓD W LUBLINIE Z SIEDZIBĄ W ŚWIDNIKU, VI WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Sposób reprezentacji
W PRZYPADKU ZARZĄDU WIELOOSOBOWEGO OŚWIADCZENIA WOLI W IMIENIU FUNDACJI SKŁADAJĄ DWAJ CZŁONKOWIE ZARZĄDU LUB CZŁONEK ZARZĄDU Z PEŁNOMOCNIKIEM, JEDNAKŻE OŚWIADCZENIA NIE POWODUJĄCE ZE STRONY FUNDACJI ROZPORZĄDZENIA ANI ZOBOWIĄZANIA MAJĄTKOWEGO, KAŻDY Z CZŁONKÓW ZARZĄDU MOŻE SKŁADAĆ SAMODZIELNIE.
Cel działania
1. KULTYWOWANIE NARODOWYCH I REGIONALNYCH TRADYCJI KULINARNYCH. 2. UZUPEŁNIANIE WIEDZY I UMIEJĘTNOŚCI ZAWODOWYCH W ZAKRESIE GASTRONOMII. 3. ORGANIZOWANIE ORAZ POMOC W PRZEPROWADZANIU POKAZÓW, SZKOLEŃ, KONKURSÓW I WYSTAW. 4. DĄŻENIE DO ZAPEWNIENIA WŁAŚCIWYCH WARUNKÓW ZAWODOWYCH KUCHARZOM I CUKIERNIKOM, ZARÓWNO NA TERENIE ZAKŁADÓW PRACY, JAK I POZA NIMI W RÓŻNYCH FORMACH. 5. INTEGROWANIE CAŁEGO ŚRODOWISKA ZWIĄZANEGO Z GASTRONOMIĄ ORAZ OSÓB WSPÓŁPRACUJĄCYCH Z NIM. 6. POPRAWIANIE WARUNKÓW POLSKIEJ GASTRONOMII. 7. KREOWANIE DOBRYCH KULINARNYCH WZORCÓW POZA GRANICAMI RZECZPOSPOLITEJ. 8. ROZWIJANIE RODZIMEJ GASTRONOMII. 9. DZIAŁANIE NA RZECZ ORGANIZACJI, KTÓRYCH CELAMI STATUTOWYMI JEST SZEROKO POJĘTA DZIAŁALNOŚĆ MAJĄCA NA CELU UMACNIANIA POLSKIEJ TRADYCJI KULINARNEJ. 10. PROMOWANIE I WSPIERANIE POLSKIEJ GASTRONOMII W KRAJU I ZAGRANICĄ. 11. UPOWSZECHNIANIE WIEDZY O GASTRONOMII. 12. OCHRONA INTERESÓW ZAWODOWYCH I GOSPODARCZYCH ŚRODOWISK ZWIĄZANYCH Z GASTRONOMIĄ. 13. PROMOWANIE WYDAWNICTW FACHOWYCH. 14. PROMOWANIE REGIONALNYCH, TRADYCYJNYCH I EKOLOGICZNYCH PRODUKTÓW. 15. DZIAŁANIE NA RZECZ ORGANIZACJI NGO, A W SZCZEGÓLNOŚCI SPÓŁDZIELNI SOCJALNYCH W ZAKRESIE DORADZTWA GOSPODARCZEGO, MARKETINGOWEGO. 16. PROMOWANIE EKONOMII SPOŁECZNEJ. 17. WSPIERANIE MŁODYCH TALENTÓW W ZAKRESIE SPORTU I KULTURY, ORGANIZACJA IMPREZ I TURNIEJÓW SPORTOWYCH, ORGANIZACJA WYDARZEŃ KULTURALNYCH. 18. MANAGEMENT SPORTOWY. 19. AKTYWIZACJA WSZYSTKICH OSÓB DO AKTYWNEGO SPORTU. 20. PROPAGOWANIE BUDOWNICTWA EKOLOGICZNEGO, TWORZENIE FABLABÓW.
Opis
  • Wsparcie polskiej kultury kulinarnej i młodych talentów
  • Organizacja szkoleń, konkursów, wystaw
  • Integracja środowiska gastronomicznego
  • Doradztwo dla NGO i spółdzielni
  • Promocja ekologicznych i regionalnych produktów

Powiązania


Historia powiązań


Udziałowcy

icon akar-icons:arrow-forward-thick-fill
Struktura udziałów jest niedostępna dla tej spółki

Podobne organizacje do HOREC

Organizacja Numer KRS
1
0000000613
2
0000000623
3
0000000747
4
0000001623
5
0000001950
6
0000001966
7
0000001977
8
0000002536
9
0000003374
10
0000003875
11
0000003884
12
0000004186
13
0000004272
14
0000004293
15
0000004466
16
0000004547
17
0000004650
18
0000004659
19
0000004685
20
0000004947
21
0000005273
22
0000005295
23
0000005325
24
0000005648
25
0000005861
26
0000005868
27
0000006279
28
0000006796
29
0000006967
30
0000006985