Rozpoczęcie działalności
2014-05-01
Organ reprezentujący
ZARZĄD
Forma prawna
STOWARZYSZENIE
Forma własności
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Organ rejestrowy
SĄD REJONOWY DLA WROCŁAWIA FABRYCZNEJ WE WROCŁAWIU, VI WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Sposób reprezentacji
OŚWIADCZENIA WOLI, W SZCZEGÓLNOŚCI W SPRAWACH ZARZĄDU MAJĄTKIEM STOWARZYSZENIA SKŁADA DWÓCH UPOWAŻNIONYCH PRZEZ ZARZĄD CZŁONKÓW ZARZĄDU LUB UPOWAŻNIENI PRZEZ ZARZĄD: CZŁONEK ZARZĄDU I OSOBA TRZECIA.
Organ nadzoru
KOMISJA REWIZYJNA
Cel działania
CELEM STOWARZYSZENIA JEST: 1) POZNAWANIE TRADYCJI KULINARNYCH INNYCH NARODÓW, A W SZCZEGÓLNOŚCI AZJATYCKICH, 2) POPIERANIE ORAZ WSPIERANIE SZTUKI KULINARNEJ JAKĄ JEST SUSHI, 3) WSPÓŁPRACA Z INNYMI PODMIOTAMI O PODOBNYCH CELACH I CHARAKTERACH DZIAŁALNOŚCI, 4) POSZERZANIE WIEDZY ORAZ UMIEJĘTNOŚCI KULINARNYCH CZŁONKÓW STOWARZYSZENIA, 5) KSZTAŁTOWANIE I ROZWIJANIE WZORCÓW RACJONALNEGO ŻYWIENIA WŚRÓD SZEROKICH KRĘGÓW SPOŁECZEŃSTWA.