Adres
UL. JANA III SOBIESKIEGO, 312
Rozpoczęcie działalności
2013-03-19
Organ reprezentujący
ZARZĄD
Forma prawna
STOWARZYSZENIE
Forma własności
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Organ rejestrowy
SĄD REJONOWY GDAŃSK-PÓŁNOC W GDAŃSKU, VIII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Sposób reprezentacji
DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ WOLI W IMIENIU STOWARZYSZENIA, W TYM W SPRAWACH MAJĄTKOWYCH, UPRAWNIONYCH JEST DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU DZIAŁAJĄCYCH ŁĄCZNIE.
Organ nadzoru
KOMISJA REWIZYJNA
Cel działania
1. PROMOWANIE SZEROKO POJĘTEJ SZTUKI KULINARNEJ, A W SZCZEGÓLNOŚCI SZTUKI RZEŹBIEANIA W WARZYWACH, OWOCACH I PRODUKTACH SPOŻYWCZYCH TAKICH JAK M.IN.: SERY, WĘDLINY, CHLEB ITP., 2. PODNOSZENIE KWALIFIKACJI I SAMOKSZTAŁCENIE WSZYSTKICH CZŁONKÓW STOWARZYSZENIA, 3. KSZTAŁTOWANIE ETYKI SPOŁECZNEJ I ZAWODOWEJ CZŁONKÓW STOWARZYSZENIA, 4. POMOC CHARYTATYWNA OSOBOM POTRZEBUJĄCYM, 5. AKREDYTOWANIE FIRM SZKOLĄCYCH W CARVING OWOCÓW I WARZYW W CELU NALEŻYTEGO PROWADZENIA SZKOLEŃ I FORM EDUKACJI.