Produkcja i dystrybucja konserw, mrożonek, sałatek i surowych warzyw
Innowacje w rolnictwie i przetwórstwie żywności roślinnej
Zrównoważone praktyki rolnicze
Asortyment obejmujący warzywa w puszkach, pieczarki marynowane, mieszanki do gotowania i dania na ciepło
zapewnienie smacznych i zdrowych produktów roślinnych. Firma specjalizuje się w przetwarzaniu i dystrybucji szerokiej gamy warzyw, w tym konserw, mrożonek, sałatek oraz surowych produktów. Bonduelle od 1853 roku kładzie duży nacisk na zrównoważone praktyki rolnicze, innowacje roślinne i dążenie do przyszłości agroekologii. Stosowane metody produkcji mają na celu nie tylko zachowanie wartości odżywczych i smaku warzyw, ale też ochronę środowiska oraz poszanowanie dla ludzi pracujących na roli. Asortyment firmy obejmuje m.in. warzywa w puszkach, pieczarki marynowane, mieszanki do gotowania oraz dania na ciepło. Bonduelle jest znane ze swoich innowacyjnych rozwiązań w dziedzinie rolnictwa i przetwórstwa żywności roślinnej, a ich produkty są dostępne na wielu rynkach międzynarodowych. Firma nieustannie pracuje nad rozwojem usług i propozycji kulinarnych, inspirowanych zdrowym stylem życia i szerokim wachlarzem zastosowań warzyw w kuchni.
Powiązania
Historia powiązań
Udziałowcy
Bonduelle Europe Long Life
posiada b.d. udziałów, które stanowią 100% firmy.